Fiole Pentru Hidratare Intensa / Deep Moisture

Hidrateaza si netezeste. Pentru un ten minunat de neted Cantitate 9 ml Ambalaj: Cutie pliabila / fiola
Aceasta fiola cu ingredient activ hidrateaza imediat si netezeste intens tenul. Extractul de ovaz negru hidrateaza pielea si, în plus, ii furnizeaza substante minerale valoroase – un stimulent intens de hidratare pentru un ten minunat de neted.Nu deschideti fiola cu mainile goale. Nu bateti fiola deschisa direct pe partile pielii care urmeaza sa fie tratate. Doar pentru uz extern. Asigurati-va ca produsul nu patrunde in ochi. Nu lasati produsul la indemana copiilor. Aplicare: Utilizati un servetel pentru a deschide gatul fiolei in punctul marcat sau utilizati un instrument practic de deschidere a fiolei. Dupa curatare si un Somi adecvat, dimineata si/sau seara distribuiti întregul continut pe fata, gat si decolteu si bateti usor. Aplicati peste o crema adecvata de ingrijire a fetei si a ochilor. Ingrediente: Apa, glicerina, pentilen glicol, butilen glicol, galactoarabinan, lecitina, alcool, ulei de ricin hidrogenat PEG-40, trideceth-9, acrilati/C10-30 alchil acrilat polimer incrucisat, guma Xanthan, Buteth-3, EDTA disodic, extract de avena, alchil acrilat suc de frunze de Barbadensis, benzotriazolil butilfenol sulfonat de sodiu, hidroxid de sodiu, hialuronat de sodiu, mica, tris (tetrametilhidroxipiperidinol) citrat, propilenglicol, fluorflogopit sintetic, tributil citrat, tocoferol, acid citric, sorbat de li potasiu, citrat de potasiu, hemodenol de sodiu, litriazol Citronellol, Parfum, CI 77891 (Dioxid de titan), CI 42090 (Albastru 1) Ingrediente active:
  1. LIPOZOMILipozomii sunt membrane speciale care înconjoara ingredientele active solubile în apa si le elibereaza în piele. Lipozomii interactioneaza foarte bine cu pielea, deoarece structura lor seamana cu structura naturala a pielii, iar fosfatidilcolina este o componenta a membranelor celulare. Acesta este motivul pentru care sunt la fel de eficiente pe atat de bine tolerate.
  2. EXTRACT DE OVAZ NEGRUIngredient activ cu extract de ovaz negru (Avena strigosa) ca si componenta principala, sustinut de lecitina, pentru cresterea umiditatii pielii.
0