Crema de zi intens hidratanta / Aqua Sensation Cream

Crema hidratanta de zi, usoara si cremoasa, care îngrijeste intens pielea uscata, deshidratata. Cantitate: 50 ml Ambalaj: Borcan
Aceasta crema exclusiva de îngrijire a pielii îsi are efectul intensiv si de lunga durata din extractul unic al radacinii de Imperata Cylindrica. Aceasta planta de desert poseda calitatea neobisnuita de a retine orice apa existenta chiar si în cele mai uscate condiții. Ultimele studii arată ca la 6 ore dupa aplicarea acestui extract, umiditatea din piele este inca cu 50% mai mare și este cu 20% mai mare după 24 de ore. Pentru a intari bariera protectoare a pielii si pentru a reduce astfel pierderea de umiditate, PHYRIS Aqua Sensation Cream contine si un concentrat de lipide delicat.  Sfat: Excelent pentru persoanele care cauta produse cu umiditate mai bogata. Îngrijirea hidratanta ideală pentru persoanele cu piele aspra, solzoasa.  Aplicare: Dimineata si seara, dupa curatarea si aplicarea Somi si îngrijirea ochilor, aplicati o cantitate de marimea unei alune de crema Aqua Sensation pe fata, gat si decolteu. Ingrediente: Apa, butilenglicol, triglicerida caprilic/capric, alcool cetearilic, stearat de gliceril, izostearat de izostearil, cocogliceride hidrogenate, caprilat de propileptil, glicerina, carbonat de dicaprylil, alchil C12-15, benzoat de propil PC, sorbitoliu, benzoat de propilena Izomerat, dimeticona, extract de radacina de Althaea Officinalis, Poliacrilat Crosspolymer-6, Lauroil Lactylate de sodiu, Caprylyl Glicol, hialuronat de sodiu, dilauramidoglutamidă lizină de sodiu, diacetat de glutamat tetrasodic, Imperata Cylindrica Root Extract, caroxidamidă, cilindrică, hidromidă de sodiu, NP cilindrică acid lactic, palmitat de ascorbil, ceramida AP, fitosfingozină, colesterol, acid citric, guma xantan, etilhexilglicerină, tocoferol, acrilați/C10-30 alchil acrilat Crosspolimer, biotina, ceramidă EOP, fenoxietanol, metilparaben, proparil benzobenzoil, parabenzoil, butilparadiu sorbat de potasiu, hexil cinnamal, salicilat de benzil, linalool, citronellol, alfa-izometil iononă, lim onene, geraniol, parfum Ingrediente active:
  1. HIALURON CLASIC - Acid hialuronic cu molecular ridicat, obtinut biotehnologic. Formeaza o pelicula hidratanta, care se intinde pe suprafata pielii si asigura un efect instantaneu de netezire si intens hidratare.
  2. EXTRACT DE IARBA DE DESERT - Extract pe baza de plante din iarba desertului. Pentru a sustine capacitatea pielii de a lega umiditatea si pentru a ameliora senzatia de strangere a pielii.   
0