Fluid Ultrasomi / Ultrasomi Fluid

Activeaza metabolismul celulelor pielii cu oxigen. Fluid catifelat, activator de celule, cu oxigen pentru pielea pretentioasa Cantitate: 75 ml / 200 ml Ambalaj: Tub
Fluidul PHYRIS Ultrasomi cu oxigen, catifelat, activator de celule, îmbunatateste vitalitatea pielii cu 29% - si permite ca produsele aplicate ulterior sa aiba efect mai intens.Complexul de oxigen activeaza functia metabolica a celulelor pielii si stimuleaza regenerarea acesteia. Native Essence, un extract de flori si frunze de fenicul oceanic, stimuleaza si intareste activitatea pielii. Pielea obosita este revitalizata si pregatita optim pentru îngrijirea ulterioara PHYRIS. Sfat: PHYRIS Ultrasomi este ca o plimbare prin padure – infuzeaza pielea cu vitalitate si prospetime. Aplicare: Se aplica dupa curatare si inainte de ingrijire. Apoi aplicați produsul de îngrijire adecvat. Ingrediente: Apă, dimeticona, ciclopentasiloxan, pentilen glicol, glicerina, complex de oxigen (perfluorodecalina), alcool cetearilic, polimer încrucisat de dimeticona, triglicerida caprilic/capric, steareth-21, cetearil glucozida, guma xantana, ciclo-crima, extract de limoxana, alfa crithmuloxană, licearil-glucozida- izometil ionona, cumarina, citral, parfum   Ingrediente active:
  1. COMPLEX DE OXIGEN (PERFLUORODECALINA) - Complexul de oxigen care provine din medicina este capabil să transporte oxigenul si sa-l transmita către celulele pielii. O alimentare optima cu oxigen a celulelor sprijina toate procesele metabolice cheie si îmbunatateste astfel stralucirea generala a pielii.
  2. ESENTA DE FENICOL DE MARE - Extract de fenicul de mare, cu lipide de inalta calitate si substante vegetale secundare, pentru intarirea propriei capacităti de regenerare a pielii si a functiei de bariera.
0