Fiole Antirid Regeneratoare / Ageless

Reduce liniile fine și întărește. Pentru un ten neted și plin Cantitate 9 ml Ambalaj: Cutie pliabila / fiola
Aceasta fiola cu ingredient activ are efecte imediate, netezeste liniile de mima, regenereaza pielea si astfel tenul capata un aspect mai tanar. Extractul de alge marine wakame stimulează structura fibrelor care se formeaza. Efectul relaxant al Argireline netezeste liniile fine existente si previne formarea altora noi – pentru un ten neted și plin. Nu deschideti fiola cu mainile goale. Nu bateti fiola deschisă direct pe partile pielii care urmeaza sa fie tratate. Doar pentru uz extern. Asigurati-va ca produsul nu patrunde in ochi. Nu lasati produsul la indemana copiilor. Aplicare: Utilizati un servetel pentru a deschide gatul fiolei în punctul marcat sau utilizati un instrument practic de deschidere a fiolei. Dupa curatare si un Somi adecvat, dimineata si/sau seara distribuiti întregul continut pe fața, gat si decolteu si bateti ușor. Aplicati peste o crema adecvata de ingrijire a fetei si a ochilor. Ingrediente: Apa, diheptanoat de neopentil glicol, benzoat de alchil C12-15, glicerina, pentilen glicol, ciclopentasiloxan, dimeticona, scualan, extract de cultura de calus de Leontopodium Alpinum, dimeticonol, galactoarabinan, buteth-3, acrilati/cicloxiloxani, disilat-30, acrilati de sodiu/C10-C10-aciloxanil Sulfonat de benzotriazolil butilfenol, guma xantana, hidroxid de sodiu, metilsilanol manuronat, alcool, caprylil glicol, alcool fenetil, citrat de tris (tetrametilhidroxipiperidinol), extract de ferment Alteromonas, acid citric, tributil citrat, aceptilic, acepeptidic, acetoxilic, acetil, acetoxilic Salicilat de benzil, limonen, citronellol, linalol, parfum, CI 17200 (roșu 33)  Ingrediente active
  1.  COMPLEX DE ALGE MARO - Acest complex este o combinatie de acid alginic (din algele brune) si siliciu. Este deosebit de bine cunoscut pentru ca ofera pielii o hidratare intensiva si de lunga durata.
  2. PEPTIDE DE RELAXARE A PIELII - Hexapeptida (componentă proteica cu lant scurt) cu efect relaxant asupra expresiei faciale, pentru a netezi si a reduce semnificativ liniile de expresie.
0