Ser cu hialuron / Hyaluron Sensation Serum

Concentrat de ingredient activ moale si matasos care hidrateaza pielea pe parcursul a mai multor ore. Ofera netezire si hidratare de durata. Cantitate 30 ml Ambalaj: Sticla cu pipeta
Concentratul de umiditate cu absorbtie rapidă PHYRIS Hyaluron Sensation Serum cu acid hialuronic dublu hidrateaza si reduce ridurile fine cauzate de uscaciune. În plus, concentratul are un efect de eliberare temporizata si ofera pielii multa umiditate timp de cateva ore în doze inteligent proporționale. Pielea stransa cauzata de deficitele de umiditate nu mai apare. Pielea se simte proaspata si matasoasa. Sfat: Datorita formei sale practice de dozare, Hyaluron Sensation Serum poate fi aplicat local cu pipeta pe zonele de piele care trebuie tratate (de exemplu, frunte, obraji). Perfect în timpul verii pentru a proteja pielea impotriva deshidratarii atunci cand este expusa la caldura si soare. Aplicare: Dupa curatarea si aplicarea unui SOMI, aplicati o cantitate mica (1 pana la 2 doze cu pipeta) pe fata, gat si decolteu. Asteptati ca serumul sa fie absorbit in piele si apoi aplicati ingrijirea potrivita pentru ochi si fata. Ingrediente: Apă, pentilenglicol, ciclopentasiloxan, glicerina, scualan, butilenglicol, dimeticona, palmitat de zaharoza, arginina, polimer încrucișat de dimeticona, acrilați/polimer încrucisat alchil acrilat C10-30, tocoferil acetat, acetatul de tocoferil, lacetatul de tocoferil, laxaxalodiul, disiloxidul ED, seiloatul Acid, lactat de sodiu, uree, TEA-lactat, sorbitol, gumă xantan, alcool, hialuronat de sodiu, acid citric, clorura de sodiu, citrat de tris (tetrametilhidroxipiperidinol), extract de sporocarp de Tremella Fuciformis, alantoina, sorbat de potasiu, benzocool de sodiu, benzil benzocoat Cinnamal, salicilat de benzil, linalol, citronellol, alfa-izometil ionona, limonena, geraniol, parfum, CI 42090 (Albastru 1), CI 19140 (Galben 5), CI 60730 (Violet Ext. 2) Ingrediente active:
  1.  DEPOT HYALURON - Acid hialuronic cu moleculare inalta, multilamelar incapsulat in mai multe straturi. Drept urmare, aceasta varianta de acid hialuronic hidrateaza continuu pielea, ofera un efect de eliberare sustinuta si previne senzatia de strangere. Rezervele de umiditate sunt completate si este susținuta distributia generala a umiditătii.
  2. ECHIVALENT HIALURON - Extract asemanator hialuronului obtinut din urechea de argint chinezeasca. Se fixeaza pe piele ca o pelicula hidratanta, netezeste, hidrateaza intens si ofera in plus pielii minerale pretioase.
  3. HIALURON CLASIC - Acid hialuronic cu molecular ridicat, obtinut biotehnologic. Formeaza o pelicula hidratanta, care se întinde pe suprafata pielii si asigura un efect instantaneu de netezire si intens de hidratare.
0