Crema de noapte cu hialuron / Hyaluron Sensation Sleep

O crema de noapte bogata si cremoasa care netezeste pielea si ofera hidratare intensa. Cantitate: 50 ml Ambalaj: Borcan
O crema de noapte bogata si cremoasa, care netezeste pielea si ofera hidratare intensa.  Ca urmare a dimensiunii sale moleculare mici, Micro-Hyaluron este capabil sa patrunda adanc în straturile pielii, unde apoi infuzeaza o doza de hidratare. Depot-Hyaluron special furnizeaza treptat umiditate pielii, astfel încat aceasta să fie hidratata pe termen lung. Elimina senzatia de etanseitate cauzata de deficitele de umiditate. Pielea se simte proaspata și confortabila. Ridurile fine cauzate de uscaciune sunt reduse, iar pielea arata mai fin si mai tanara. Hyaluron-Equivalent hidrateaza instantaneu si intens pielea. Depozitele de umiditate ale pielii sunt reumplute pentru a combate liniile fine cauzate de uscaciune. Rezilienta pielii este semnificativ îmbunatatita. Stimulanta, hranitoare si vitalizanta, Matrix Peptide (Cupru, Peptide, Glucoza) sustine regenerarea retelei de fibre proprii a pielii si intareste astfel reteaua de fibre de colagen si elastina. Pentru o piele neteda si plina. Aplicare: Seara, dupa curatare, SOMI si o îngrijire adecvata a ochilor, aplicați o cantitate de marimea unei alune pe fata, gat si decolteu. Ingrediente: Apa, ulei de semințe de floarea-soarelui, pentilen glicol, alcool cetearilic, glicerina, scualan, benzoat de alchil C12-15, cocogliceride hidrogenate, trigliceride caprilice/caprice, izostearat de izostearat, buter de gliceril, steaperat de potassium, butter de gliceril, steaperat de potassium proteina de grau hidrolizata cu palmitoil, ulei de canola, palmitat de zaharoza, dimeticonă, acetat de tocoferil, linoleat de gliceril, acid hialuronic, guma xantana, acid citric, hialuronat de sodiu, extract de sporocarp de Tremella Fuciformis, hidroxid de sodiu, hidroxid de sodiu, lecicorbycofaol, methyletil, lecicorbycofatol, methyletil, lecicorbyl, copperhid, lizinat/prolinat, citrat de gliceride de palmier hidrogenat, ulei de glicina de soia, sorbat de potasiu, alcool benzilic, cinnamal hexil, salicilat de benzil, linalool, citronellol, Ionon alfa-izometil, limonen, geraniol, parfum, CI 42090 (Albastru 1) Ingrediente active
  1. DEPOT HIALURON - Acid hialuronic cu moleculare inalta, multilamelar incapsulat in mai multe straturi. Drept urmare, aceasta varianta de acid hialuronic hidrateaza continuu pielea, ofera un efect de eliberare sustinuta si previne senzatia de strangere. Rezervele de umiditate sunt completate si este sustinuta distributia generala a umiditatii.
  2. ECHIVALENT HIALURON - Extract asemanator hialuronului obtinut din urechea de argint chinezeasca. Se fixeaza pe piele ca o pelicula hidratanta, netezeste, hidrateaza intens si ofera in plus pielii minerale pretioase.
  3. COMPLEX PEPTIDE DE CUPRU - Complex obtinut biotehnologic din cupru, aminoacizi si un zahar special pentru intarirea si regenerarea retelei de fibre proprii a pielii. Pentru piele ferma, cu tonicitate îmbunatatita.
  4. MICRO HIALURON - Acid hialuronic cu molecularitate scazuta. Datorita greutatii sale moleculare scazute, Micro Hyaluron are capacitatea de a patrunde mai adanc in piele si de a-i oferi umiditate, chiar si in profunzime. Poate fi absorbit in piele si poate stoca apa în tesutul conjunctiv. Pielea este ferma, iar liniile si ridurile sunt reduse.
0