Crema pentru ochi cu acid hialuronic / Hyaluron Sensation Eye

Netezire si hidratare de durata a pielii din zona ochilor. Cantitate: 20 ml Ambalaj: Tub
PHYRIS Hyaluron Sensation Eye este o crema care ingrijeste si netezire pielea ochilor, fiind imbogatita cu acid hialuronic cu eliberare treptata. Ofera zonei ochilor o hidratare intensiva si de lunga durata. Pentru o piele vizibil revigorata, mai ferma si mai neteda din jurul ochilor. Nu lăsați produsul să pătrundă în ochi.  Aplicare: Dimineata si seara, aplicati o cantitate de marimea unei perle pe zona curatata a ochilor si bateti usor.  Ingrediente: Apa, glicerina, ulei de seminte de floarea-soarelui, polimetilsilsesquioxan, ulei de seminte de jojoba, ulei de canola, copolimer hidroxietil acrilat/acriloildimetil taurat de sodiu, extract de radacina de Imperata Cylindrica, scualanat, palmicerat, hidroxietil, hidroxietil, hidroxietil, hidroxilatat Polisorbat 60, izostearat de sorbitan, extract de sporocarp de Tremella Fuciformis, etilhexilglicerina, acid citric, caprylil glicol, carbomer, citrat de sodiu, hidroxid de sodiu, lecitina, tocoferol, palmitat de ascorbil, gliceride de palmier hidrogenate, citrat de gliceride de palmier hidrogenate, citrat de alcinel, acidul de sodiu. Ulei (soia), biotina, fenoxietanol, sorbat de potasiu, alcool benzilic, linalol, cumarina, limonen, alfa-izometil ionona, citronellol, geraniol, parfum.  Ingrediente active
  1. ECHIVALENT HIALURON - Extract asemanator hialuronului obtinut din urechea de argint chinezeasca. Se fixeaza pe piele ca o peliculă hidratanta, netezeste, hidrateaza intens si ofera in plus pielii minerale pretioase.
  2. HIALURON CLASIC - Acid hialuronic cu molecular ridicat, obtinut biotehnologic. Formeaza o pelicula hidratanta, care se intinde pe suprafata pielii si asigura un efect instantaneu de netezire si hidratare intensa.
  3. DEPOT HIALURON - Acid hialuronic cu moleculare inalta, multilamelar incapsulat in mai multe straturi. Drept urmare, aceasta varianta de acid hialuronic hidrateaza continuu pielea, ofera un efect de eliberare sustinuta si previne senzatia de strangere. Rezervele de umiditate sunt completate si este sustinuta distributia generala a umiditatii.
0