Crema pentru ochi cu retinol Triple A / Triple A Retinol Eye Cream

Crema pentru conturul ochilor impotriva cearcanelor si a ochilor umflati. Crema delicata pentru conturul ochilor. Cantitate 20 ml Ambalaj: Tub
Reduce ridurile si liniile fine. Crema de ochi cu retinol PHYRIS alunga cearcanele si umflaturile si ofera zonei ochilor mai multa elasticitate. Crema delicata pentru conturul ochilor poate fi folosita si ca masca. Principalele ingrediente: Retinol incapsulat, vitamina A, vitamina A naturala, complex de drenaj, extract de iedera. Sfat: Pe langa utilizarea zilnica, Crema pentru ochi cu retinol poate fi aplicata si de 2-3 ori pe saptamana seara intr-un strat bine acoperitor si lasata ca o masca hranitoare in jurul zonei ochilor peste noapte. Aplicare: Aplicati o cantitate de marimea unei perle în zona ochilor. Ingrediente: Apa, sorbitol, glicerina, ulei de samburi de Prunus Persica, lanolina acetilata, acetat de tocoferil, unt de semințe de Theobroma Grandiflorum, ulei de semințe de Macadamia Ternifolia, trigliceride caprilice/capric, alcool cetearilic, coco-gliceride hidrogenate, proteina, hidrolizata de orez, acrilic, hidrolizat/gliceride hidrogenate. Polimer încrucișat de alchil acrilat, guma xantana, cetearil sulfat de sodiu, extract de frunze de iederă, hidroxid de sodiu, etilhexilglicerina, pentilen glicol, superoxid dismutaza, proteina de glicina soia, retinil palmitat, lecitinol, polisorbat de alco, retinina, alcool sodiu sulfat de dextran, fosfat de potasiu, extract de fructe de Prunus Persica, tocoferol, trietanolamina, fenoxietanol, benzoat de sodiu, sorbat de potasiu, alcool benzilic, izoeugenol, parfum. Ingrediente active
  1. COMPLEX DE DRENARE: Complex de peptide din soia si orez si o enzima obtinuta biotehnologic din drojdie. Imbunatateste microcirculatia, protejeaza impotriva radicalilor liberi si intareste contururile. Reduce vizibil cercurile intunecate de sub ochi.
  2. VITAMINA A - O vitamina importanta pentru reglarea proceselor naturale de regenerare si keratinizare a pielii, pentru o stralucire optimizata si o textura mai fina a pielii. Vitamina A este, de asemenea, unul dintre cei mai cunoscuți antioxidanți. Protejeaza impotriva radicalilor liberi si reduce imbatranirea pielii cauzata de stresul extern.
  3. EXTRACT DE IEDERA - Extract din frunzele de iedera, cu proprietati astringente pentru a contracara umflarea. Extractul lasa pielea mai ferma si o protejeaza de iritațiile cauzate de stres.
  4. VITAMINA A NATURALA - Extract din fructe de piersica cu vitamina A si acizi naturali din fructe. Are un efect de armonizare (reglare) asupra proceselor de regenerare si cheratinizare a pielii, pentru o stralucire optimizata si o textura mai fina a pielii. Nivelurile de umiditate ale pielii sunt, de asemenea, optimizate.
  5. RETINOL (incapsulat lipozomal) - Aceasta forma (cea mai activa de vitamina A) ofera pielii aceeasi gama de efecte ca si vitamina A clasica, dar în cel mai eficient mod. Efectele pozitive asupra proceselor de regenerare si keratinizare sunt vizibile mai devreme, de exemplu în adancimea redusa a liniilor si a ridurilor si o textura mai rafinata a pielii. Mai mult, incapsularea lipozomala protejeaza ingredientul foarte activ, garanteaza compatibilitate maxima si asigura o absorbtie optima in piele.
0