.

Alpeda 1978

.

Doriti sa va deschideti un salon de infrumusetare sau un barber shop? Va putem face, GRATUIT, o simulare 3D cu mobilierul Alpeda pe care il doriti in spatiul dumneavoastra! ALPEDA – designerul salonului tau! 

Alpeda, producator cu traditie de mobilier pentru saloane de înfrumusețare și barber shop face sa se intalneasca modernul cu clasicul, liniile vintage cu cele moderne, acoperind astfel toate cerintele in materie de design. Ceea ce au toate acestea in comun este atenția la detalii și calitatea premium a materialelor folosite, fiecare produs finit fiind atent analizat de echipa de expertiza inainte de expedierea acestuia catre client. Astfel, Alpeda arata aprecierea si respectul fata de toti partenerii sai.

Calitatea exceptionala a materialelor folosite precum si atentia in prelucrare a acestora, conduc la produse finite de exceptie, Alpeda fiind un brand ce poate fi regasit in marile lanturi de saloane la nivel mondial.

Alpeda, traditie, calitate premium, viziune, stil, design. Elemente esentiale ale succesului, pe care noi, EchipamenteSaloane.ro impreuna cu Alpeda le promovam si le sustinem, astfel incat toti partenerii nostri sa beneficieze  de ceea ce este mai bun. 

 

0