Politica de garantie este parte integrala din TERMENII SI CONDITIILE magazinului online www.EchipamenteSaloane.ro.

 Termenul de Garantie al fiecarui produs de pe site este specificat in sectiunea *Descriere Produs*. Garantia este valabila daca sunt respectate conditiile de utilizare, instructiunile si conditiile de garantie specificate pe certificatul de garantie sau pe factura.

Produsele comercializate de magazinul – EchipamenteSaloane.ro – provin direct de la producatori si beneficiaza de termen de garantie. Termenul de Garantie al fiecarui produs de pe site este specificat in sectiunea *Descriere Produs*. Garantia este valabila daca sunt respectate conditiile de utilizare, instructiunile si conditiile de garantie specificate pe certificatul de garantie sau pe factura. Pentru produsele aflate in termenul legal de garantie, si care  necesita reparatii, clientul este obligat sa trimita produsul  pe costul lui, la cel mai apropiat centru de service agreat de  societatea noastra, adresa ce ii va fi comunicata ulterior clientului in functie de adresa sediul sau domiciliul acestuia. Dupa remedierea problemei societatea noastra va suporta costul returnarii produsului catre client.

Pentru siguranta echipamentelor, trimiterea echipamentelor catre service poate fi facut dupa cum urmeaza:

 • pentru mobilier / echipamente mari doar cu flota de transport EchipamenteSaloane.ro sau o firma de transport agreata de catre EchipamenteSaloane.ro,
 • pentru ustensile / colete mici, prin curier

Eventualele vicii de fabricatie sau de folosinta a produselor cumparate se vor intermedia de catre S.C. Global Cosmetics Distrbution S.R.L. si vor fi verificate de producatorii si furnizorii directi ai produsului, in cadrul unei perioade rezonabile de timp, stabilite de comun acord cu cumparatorul, ce nu va depasi 30 zile lucratoare de la data receptionarii si trimiterii catre unitatea de service agreata.

In cazul in care produsele defecte, de folosinta indelungata, se incadreaza in termenul de garantie si nu pot fi reparate, la cererea cumparatorului, produsele vor fi inlocuite, sau vanzatorul va restitui consumatorului contravaloarea produsului respectiv.

Certificatul de garantie si conditiile de acordare a garantie nu substituie si nu modifica drepturile consumatorului fiind conforme normelor din O.G. 21/1992 si Legea 449/2003, cu modificarile si completarile ulterioare.

Termenii acordarii garantiei:

 • Prin intermediul garantiei acordate, clientul poate solicita prin completarea formularului de garantie repararea sau schimbarea produsului daca defectul aparut in urma utilizarii este rezultatul neconformitatii materialelor sau a manoperei, aceasta impiedicand utilizarea normala a produsului.
 • Cererea de efectuarea a garantiei se adreseaza exclusiv pentru produsele achizitionate prin intermediul site-ului EchipamenteSaloane.ro, acceptarea cererii de garantie se face numai prin completarea formularului on-line *Politica de Garantie* – localizat in meniul site ului
 • Produsul defect trebuie sa fie insoţit de toate accesesoriile acestuia livrate odata cu produsul, ambalajul, certificatele de garantie care au insotit produsul si dovada scrisa (factura, bon) a cumpararii acestuia de la S.C. Global Cosmetics Distribution S.R.L.
 • Produsele trimise prin curierat  in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
 • Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul site-ului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei.

Certificatul de garantie nu acopera defectiuni survenite ca urmare a exploatarii sau a intretinerii defectuoase a produsului, a utilizarii in scopuri ce nu corespund conformitatii, defectiuni datorate abuzului, neglijarii, dezmembrarii, sau produsele care au suferit eventuale reparatii si modificari de catre terte persoane sau firme.

In urma trimiterii formularului de garantie veti fi contactat in 24 – 48h de catre un reprezentat EchipamenteSaloane.ro in vederea solutionarii cererii formulate de dvs.

Termenii şi conditiile prezentate respecta legislatia in vigoare: Legea 365/2002 privind comertul electronic şi Legea 51/2003 pentru aprobarea OG 130/2000 referitoare la regimul juridic al contractelor la distanta.

Pentru produsele aflate in termenul legal de garantie, si care  necesita reparatii, clientul este obligat sa trimita produsul  pe costul lui, la cel mai apropiat centrul de service agreat de  societatea noastra, adresa ce ii va fi comunicata ulterior clientului in functie de adresa sediul sau domiciliul acestuia.

Dupa remedierea problemei societatea noastra va suporta costul returnarii produsului catre client.

Formular de Garantie


  Prin trimiterea acestui formular declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări din partea EchipamenteSaloane.ro. Sunt conștient(ă) că pot să mă dezabonez în orice moment..

  captcha

  0