Artero – Fuziune intre mostenire si inovatie Artero, brand de renume international, a luat nastere in Spania in anul 1909, atunci cand fondatorul sau Pascual Artero a vandut pentru prima data unelte pentru tunsul cailor.

In prezent, Artero este o companie emblematica, recunoscuta la nivel mondial datorita experientei si traditiei în lumea coaforului si frizeriei profesionale. Baza afacerii este cercetarea, proiectarea si fabricarea de accesorii, ustensile, echipamente mici și produse cosmetice. Masinile de tuns si de contur, precum si foarfecii sunt in topul preferintelor frizerilor din intreaga lume, la fel ca si restul ustensilelor. Calitatea si design-ul sunt elemente pe care Artero le dezvolta si in care investeste continuu.

Istoria Artero este exemplul perfect de afacere de familie capabila sa se transforme și să se adapteze la noile vremuri pentru a raspunde nevoilor clientilor sai.

In anul 1918, Daniel Artero, duce mai departe afacerea familiei si muta Artero in capitala catalana, unde a deschis un magazin care a integrat serviciul de ascutit cutite, pe Calle Llibreteria. În acea perioada a inceput sa  se specializeze în produse de frizerie, precum sapunul si aparatele de ras. In 1939, au început să fie importate unele marci de masini si foarfece de coafura, ducand totul la un alt nivel.

In anul 1946,​​​​ Fernando Artero, a 3-a generatie, si-a extins afacerea pe Calle Call 17, actualul magazin al grupului din Barcelona. Afacerea s-a concentrat pe tacamuri, frizerie si masini pentru ingrijirea cainilor.

Pe tot parcursul acestei etape, compania a distribuit marci profesionale de coafura pentru stilisti/frizeri si pentru sectorul canin. În afara de magazin, care are astazi un spațiu de 250 de metri, aveau propriile lor mașini de ascuțit nu doar lame, ci si foarfece. În prezent, acest serviciu reprezinta brand-ul pentru profesionalismul și calitatea sa.

In 1992 Artero deschide un magazin pe una dintre cele mai importante strazi din Madrid, devenind astfel nu doar vizibil cat si foarte cautat.

In anul 1993 Artero a achizitionat primul depozit industrial situat în Vilassar de Dalt, Barcelona. Datorita cresterii accelerate a companiei si a capacitatii insuficiente de depozitare, Artero achizitioneaza un alt depozit de peste 7000 mp in acelasi oras.

Valorile Artero 

  • TRADITIE – Cu peste 110 de ani de experienta, Artero cauta sa ofere cele mai bune produse si servicii pentru clientii sai.
  • FAMILIE – Desi a trecut de la o companie mica la o multinationala, spiritul care se traieste în Artero isi mentine caracterul de familie si de echipa.
  • INOVATIE – Întotdeauna insotit de cercetare si dezvoltare si cu scopul de a fi la curent cu noile tendinte si cerinte ale pietei.
  • CALITATE – Preocuparea sa este excelenta în dezvoltarea si fabricarea produselor sale. În verificarea constanta a controlului calitatii.
  • PASIUNE – Artero este condusa de pasiunea pentru sector, ingrijirea animalelor, ingrijirea parului și de aceea dezvolta cele mai bune produse.
  • PROFESIONALISM – Dezvolta produse cu cel mai mare profesionalism si pentru cei mai pretentiosi profesionisti.  

 

0