Serviciul de instalare

Știm că montajul echipamentelor nou achiziționate poate fi obositor și consumator de timp. Nu e întotdeauna ușor să ai la îndemână uneltele necesare și nici să urmărești instrucțiunile complicate de instalare.

Pentru a-ți asigura confortul, EchipamenteFrizerie.ro vine în întâmpinarea nevoilor tale prin serviciul de instalare a produselor, asigurat de catre echipa noastra de profesionisti cat si de catre colaboratorii nostri externi.

Cât costă serviciul de instalare?

Prețul este afișat în pagina de produs și se poate selecta la momentul plasării comenzii. Se achită în momentul achitării contravalorii produselor.

Dacă optezi ulterior pentru serviciul de instalare, pentru oricare din produsele comandate, poți achita contravaloarea serviciului în showroom-urile noastre sau prin ordin de plată, înainte de programarea montajului. După plată, montajul se va realiza în 1-3 zile lucratoare.

Cum se face instalarea produselor?

În aproximativ 48 de ore de la plasarea comenzii, vei primi un e-mail, prin care confirmăm montajul.

Colegii nostri te vor contacta, pentru a stabili data și ora potrivită pentru tine.

Durata procesului de montare și instalare variază, în funcție de dimensiunea și complexitatea echipamentelor. Echipa de lucru va monta produsele conform schițelor furnizate de producător, va așeza produsele în poziția indicată de client și va curăța spațiul în care s-au instalat produsele.

Calitatea montajului se validează prin semnarea unui proces verbal cu clientul.

În ce orașe este disponibil acest serviciu?

La acest moment, servicul de instalare este disponibil în București si Ilfov (inclusiv în zonele metropolitane ale acestora si aproximativ 50 km în exteriorul acestora) si in toata tara pentru saloanele ce achizitioneaza toate echipamentele de pe magazinul nostru online.

0
[]