Serviciul de livrare si instalare

Pentru a ne asigura de livrarea in siguranta a comenzilor de mobilier EchipamenteSaloane.ro livreaza cu flota auto proprie cat si cu firme de transport partenere.

Astfel, pentru a veni in intampinarea nevoilor dumneavoastra, va punem la dispozitie, urmatoarele modalitati de livrare:

  • Livrare standard: livrare pana in fata imobilului – GRATUIT
  • Livrare la usa (door to door): livrare in incinta imobilului – REPREZINTA COST SUPLIMENTAR – specificat in pagina de produs

Știm că montajul echipamentelor nou achiziționate poate fi obositor și consumator de timp. Nu e întotdeauna ușor să ai la îndemână uneltele necesare și nici să urmărești instrucțiunile complicate de instalare.

Pentru a-ți asigura confortul, EchipamenteSaloane.ro vine în întâmpinarea nevoilor tale prin serviciul de instalare a produselor, asigurat de catre echipa noastra de profesionisti cat si de catre colaboratorii nostri externi. Instalarea echipamentelor se face fara conectarea la reteaua de apa si / sau curent electric, pentru acestea fiind nevoie de firma autorizata.

In plus, echipa noastra poate prelua ambalajele mobilierului in vederea reciclarii cu un cost modic specificat in pagina de produs.

Cât costă serviciul de livrare si instalare?

Prețurile serviciilor sunt afișate în pagina de produs și se pot selecta la momentul plasării comenzii. Se achită în momentul achitării contravalorii produselor.

Dacă optezi ulterior pentru serviciul de livrare si instalare poți achita contravaloarea serviciului în showroom-urile noastre sau prin ordin de plată, înainte de programarea livrarii / montajului. Dupa confirmare platii un reprezentant EchipamenteSaloane.ro va va contacta pentru programarea livrarii / instalarii.

Cum se face instalarea produselor?

În aproximativ 48 de ore de la plasarea comenzii, vei primi un e-mail, prin care confirmăm montajul.

Colegii nostri te vor contacta, pentru a stabili data și ora potrivită pentru tine.

Durata procesului de montare și instalare variază, în funcție de dimensiunea și complexitatea echipamentelor. Echipa de lucru va monta produsele conform schițelor furnizate de producător si va așeza produsele în poziția indicată de client. Dimensiunile echipamentelor sunt standard si afisate in descrierea produsului pe site-ul nostru, clientul fiind responsabil pentru efectuarea masuratorilor in spatiul in care urmeaza sa fie instalate echipamentele. EchipamenteSaloane.ro nu isi asuma responsabilitatea daca frontul de lucru din spatiul clientului nu este conform pentru instalarea echipamentelor. Prin front de lucru se inteleg urmatoarele:

  • dimensiuni pereti
  • structura pereti
  • pardoseala
  • dimensiuni usa acces din locatie

Prestarea serviciului de montaj se validează prin semnarea unui proces verbal cu clientul.

În ce orașe este disponibil acest serviciu?

La acest moment, servicul de instalare este disponibil în București si Ilfov (inclusiv în zonele metropolitane ale acestora si aproximativ 50 km în exteriorul acestora) si in toata tara pentru saloanele ce achizitioneaza toate echipamentele de pe magazinul nostru online.

0