BRANDS

Suntem o companie specializata in importul si comercializarea de mobilier, echipamente, ustensile si cosumabile pentru barber shop, saloane de infrumusetare si centre SPA. Cu o experienta de peste 18 ani in industria beauty atat pe plan national cat si pe plan international, suntem printre cei mai puternici jucatori din piata din acest domeniu. Calitatea premium a produselor si serviciilor oferite, diversitatea, inovatia ne recomanda a fi optiunea numarul unu pentru saloane de prestigiu.  

Deoarece ne dorim sa fim cat mai aproape de dumneavoastra, suntem prezenti cu showroom-uri in marile orase din Romania, precum Bucuresti și Cluj.

Deasemena sunten in curs de amenajare a celui mai mare showroom din Europa in suprafata de 700 de m2, in apropiere de Militari Residence Bucuresti. Expunem cele mai indragite piese de mobilier pentru  saloane de infrumusetare si barber shop, astfel incat sa va puteti convinge de calitatea produselor oferite. Consultantii nostri va stau la dispozitie, atfel incat alegerea pieselor de mobilier sa imbrace perfect spatiul dorit din salon.

Va oferim solutia complete de mobilare si echipare pentru salonul dumneavoastra, prin varietatea portofoliului de produse: scaune de coafor, scaune de frizerie, posturi de lucru coafor si frizerie, unitati de spalat, fotolii de pedichiura simple / spa, consumabile, aparatura profesionala si SPA, de la producatori de renume: ALPEDA Italia, ARTERO Spania, ARTISTIQUE Olanda PODERI ESTETICA Italia, OLYMP GERMANIA, KIELA OLANDA, PIETRANERA Italia, CERIOTTI Italia.

In plus, putem asigura, la cerere, serviciul de montaj al mobilierului, astfel incat salonul dvs sa arate perfect!

Cu o baza logistica de peste 500mp si flota proprie de masini, asiguram livrarea rapida din stoc!

Dezvoltarea unor relatii solide si de incredere cu partenerii, ne consolideaza parcursul spre crearea de parteneriate unice. Doar in acest mod putem oferi garantia calitatii produselor si serviciilor oferite.

Astfel, suntem unici importatori Alpeda, producator cu traditie din 1978 de mobilier si echipamente pentru saloane de înfrumusețare și barber shop. Acesta este motivul pentru care doar noi va putem face, GRATUIT, o SIMULARE 3D cu echipamentele Alpeda pe care le doriti in spatiul dumneavoastra. 

Artero, brand de renume international, cu expertiza din 1909 in producerea de ustensile profesionale pentru par (foarfeci, masini de tuns, masini de contur etc), ARTISTIQUE, producator din 1995 de produse profesionale pentru ingrijirea parului, experienta de peste 50 de ani in domeniul aparaturii estetice, ni s-au alaturat si ne-au oferit distributie unica in Romania.

 Traditie, viziune, stil, design, unicitate, calitate. Elemente esentiale ale succesului, pe care noi, EchipamenteSaloane.ro impreuna cu partenerii nostri le promovam si le sustinem, astfel incat sa va putem oferi calea catre succes!

EchipamenteSaloane in lumina reflectoarelor

I AM BARBER – Iasi, 18 Martie 2024

EchipamenteSaloane.ro, partener principa I AM BARBER – Iasi, 18 Martie 2024! Iti doresti inspiratie si creativitate? Daca da, o poti descoperi atat pe 18 martie la show-ul I AM BARBER TRILOGY de la IASI, cat si pe 19 martie intr-un curs privat de tip look and learn si workshop cu unul dintre cei mai mari educatori din lume, JOSH LAMONACA.

Partener oficial #TheHairFestival

 

Industria de beauty este o lume a spectacolului, a stralucirii, o simfonie a culorilor. Seminariile si demonstratiile ce au ca tema coafura, sunt o explozie de culoare si gratie.

Deoarece ne place sa interactionam cu stilistii, am participat la 2 evenimente importante in industria de beauty, si ne bucuram tare ca ati venit in numar foarte mare sa ne cunoastem!

Un eveniment exploziv, plin de stralucire, a avut loc in data de 08.09.2022 si a reunit intreaga industrie de beauty. Evenimentul a fost initiat si manageriat de CATALIN LUNGU și DOVE PALMER, doi specialisti de talie mondiala in industria de beauty, împreuna cu cei mai apreciați artisti si educatori ai comunității de beauty profesionale din Romania. A avut loc un spectacol care cu siguranta va ramane in memoria participantilor, in cadrul caruia acestia au împartasit din experienta și expertiza lor profesionala cu publicul larg, prin sesiuni demonstrative.

Ca si partener oficial, am oferit sustinere si am pus la dispozitie gama completa de mobilier de pe scena, necesara la desfasurarea evenimentului.

In cadrul acestui eveniment, EchipamenteSaloane.ro a acordat, prin tragere la sorti, un premiu constand intro scafa Basic Wash produsa de Alpeda, un brand de renume internationala, cu traditie din 1978, prezent in marile saloane de infrumusetare si barber shop-uri din intreaga lume.

Expozant la CosmeticsBeautyHair 2022 + 2023

In perioada 22-25 septembrie 2022 am participat la Romexpo, cu un stand de 50mp, unde vizitatorii au fost asteptati cu multe surprize si oferte. Am expus cele mai indragite piese de mobilier pentru saloane de infrumusetare si barber shop marca Alpeda, precum si renumitii foarfeci si masini de tuns Artero.

Cu siguranta atat Alpeda (1978) cat si Artero (1909) sunt deja brand-uri consacrate pe care le cunoasteti, fiind marci cu traditie. Alpeda ofera gama completa de mobilier de calitate premium pentru saloane de infrumusetare si barber shop, si acopera orice stil de mobilare ti-ai putea dori.

Pentru aceia dintre voi care nu au putut participa la aceste doua evenimente, va asiguram ca vom fi prezenti in viitor la evenimente de profil, iar pana atunci va asteptam sa ne cunoastem la showroom-urile noastre din Bucuresti, Cluj si Iasi.

Si nu uita, EchipamenteSaloane.ro este design-erul salonului tau!

Stand EchipamenteSaloane.ro Romexpo

Termeni si conditii

0