Suntem o companie specializata in importul si comercializarea de mobilier, echipamente, ustensile si cosumabile pentru barber shop, saloane de infrumusetare si centre SPA. Cu o experienta de peste 18 ani in industria beauty atat pe plan national cat si pe plan international, suntem printre cei mai puternici jucatori din piata din acest domeniu. Calitatea premium a produselor si serviciilor oferite, diversitatea, inovatia ne recomanda a fi optiunea numarul unu pentru saloane de prestigiu.  

Deoarece ne dorim sa fim cat mai aproape de dumneavoastra, suntem prezenti cu showroom-uri in mari orase din Romania, precum Bucuresti, Cluj si Iasi. Expunem cele mai indragite piese de mobilier pentru  saloane de infrumusetare si barber shop, astfel incat sa va puteti convinge de calitatea produselor oferite. Consultantii nostri va stau la dispozitie, atfel incat alegerea pieselor de mobilier sa imbrace perfect spatiul dorit din salon.

Va oferim solutia complete de mobilare si echipare pentru salonul dumneavoastra, prin varietatea portofoliului de produse: scaune de coafor, scaune de frizerie, posturi de lucru coafor si frizerie, unitati de spalat, fotolii de pedichiura simple / spa, consumabile, aparatura profesionala si SPA, de la producatori de renume: ALPEDA Italia, ARTERO Spania, ARTISTIQUE Olanda PODERI ESTETICA Italia, OLYMP GERMANIA, KIELA OLANDA, PIETRANERA Italia, CERIOTTI Italia.

In plus, putem asigura, la cerere, serviciul de montaj al mobilierului, astfel incat salonul dvs sa arate perfect!

Cu o baza logistica de peste 500mp si flota proprie de masini, asiguram livrarea rapida din stoc!

Dezvoltarea unor relatii solide si de incredere cu partenerii, ne consolideaza parcursul spre crearea de parteneriate unice. Doar in acest mod putem oferi garantia calitatii produselor si serviciilor oferite.

Astfel, suntem unici importatori Alpeda, producator cu traditie din 1978 de mobilier si echipamente pentru saloane de înfrumusețare și barber shop. Acesta este motivul pentru care doar noi va putem face, GRATUIT, o SIMULARE 3D cu echipamentele Alpeda pe care le doriti in spatiul dumneavoastra. 

Artero, brand de renume international, cu expertiza din 1909 in producerea de ustensile profesionale pentru par (foarfeci, masini de tuns, masini de contur etc), ARTISTIQUE, producator din 1995 de produse profesionale pentru ingrijirea parului, experienta de peste 50 de ani in domeniul aparaturii estetice, ni s-au alaturat si ne-au oferit distributie unica in Romania.

 Traditie, viziune, stil, design, unicitate, calitate. Elemente esentiale ale succesului, pe care noi, EchipamenteSaloane.ro impreuna cu partenerii nostri le promovam si le sustinem, astfel incat sa va putem oferi calea catre succes!

Termeni si conditii

0
[]