Despre noi

BRANDURI

Partener 

Suntem o companie specializata in importul si comercializarea de mobilier, echipamente si cosumabile pentru barber shop, saloane de infrumusetare si centre SPA.

Cu o experienta de 18 ani in industria beauty atat pe plan national cat si pe plan international, suntem printre cei mai puternici jucatori din piata din acest domeniu. Calitatea premium a produselor si serviciilor oferite, diversitatea, inovatia ne recomanda a fi optiunea numarul unu pentru saloane de prestigiu.

Deoarece ne dorim sa fim cat mai aproape de dumneavoastra, am deschis showroom-uri in Bucuresti, Cluj si Iasi. Va oferim solutia completa pentru salonul dumneavoastra, prin varietatea portofoliului de produse: scaune de coafor, scaune de frizerie, posturi de lucru coafor si frizerie, unitati de spalat, fotolii de pedichiura simple / spa, consumabile, aparatura profesionala si SPA, de la cei mai mari producatori in domeniu: ALPEDA, ARTERO SPANIA, PODERI ESTETICA, OLYMP GERMANIA, KIELA OLANDA, PIETRANERA Italia, CERIOTTI Italia.

Suntem unici importatori Alpeda, producator cu traditie din 1978 de echipamente profesionale pentru saloane de înfrumusețare și barber shop. Doar noi va putem face, GRATUIT, o SIMULARE 3D cu echipamentele Alpeda pe care le doriti in spatiul dumneavoastra. 

Traditie, viziune, stil, design, unicitate. Elemente esentiale ale succesului, pe care noi, EchipamenteSaloane.ro impreuna cu Alpeda le promovam si le sustinem, astfel incat toti partenerii nostri sa beneficieze de ceea ce este mai bun. 

Alpeda Turcia

Alpeda, producator cu traditie de mobilier pentru saloane de înfrumusețare și barber shop face sa se intalneasca modernul cu clasicul, liniile vintage cu cele moderne, acoperind astfel toate cerintele in materie de design. Ceea ce au toate acestea in comun este atenția la detalii și calitatea premium a materialelor folosite, fiecare produs finit fiind atent analizat de echipa de expertiza inainte de expedierea acestuia catre client. Astfel, Alpeda arata aprecierea si respectul fata de toti partenerii sai.

Doriti sa va deschideti un salon de infrumusetare sau un barber shop? Va putem face, GRATUIT, o simulare 3D cu mobilierul Alpeda pe care il doriti in spatiul dumneavoastra! ALPEDA – designerul salonului tau! 

PODERI ESTETICA
KIEPE PROFESIONAL
– CERIOTTI ITALIA
– OLYMP GERMANIA
– PIETRANERA ITALIA

Termeni si conditii