Preview 3D GRATUIT!

Salon design

 Doriti sa va deschideti un salon de infrumusetare sau un barber shop? Va putem face, GRATUIT, o simulare 3D cu mobilierul Alpeda pe care il doriti in spatiul dumneavoastra! Astfel, veti sti exact cum va arata salonul dvs chiar din faza de proiect.

                         

 Pentru a pune in valoare la maximum spațiul salonului tau, echipa noastră de design iti sta la dispozitie pentru a aduce la viață salonul la care ati visat. Salonul tău ar trebui să fie o reflectie a creativității tale și poate avea un impact uriaș nu numai asupra stilistului pe care îl angajezi, ci și asupra clienților pe care îi atragi.

In plus, expertii nostri se vor asigura ca amenajarea salonului tau va avea toate elementele de mobilier de care ai nevoie. De la posturi de lucru frizerie, scaune frizerie, receptie, unitate de spalat pana la decoratiuni, echipa noastra va avea grija sa nu iti liseasca absolut nimic in barber shop-ul tau.

Pline de rafinament vor fi si saloanele de infrumusetare, in care posturile de lucru vor fi alese astfel incat sa se imbine armonios cu scaunele de coafor, scafele si mesele de manichiura, astfel incat atmosfera sa fie cat mai relaxanta.

De asemenea, un element foarte important de care se va tine cont este bugetul de care dispui.

Apeleaza la sfatul unui expert

 Cand este vorba despre amenajare si design este bine sa apelezi la sfatul unui expert. Nu uita, o atmosfera relaxanta va face orice client sa revina.

Cu o experienta de peste 20 de ani in amenajarea de saloane de infrumusetare si barber shop, Alpeda se poate lauda cu faptul ca orice proiect este posibil, indiferent de dimensiunea acestuia, marturie fiind saloane de prestigiu din intreaga lume.

Daca ai un spatiu pe care doresti sa il amenajezi sau reamenajezi, ne poti contacta la nr. 0755105511 iar unul din expertii nostri te vor asista in alegerea celei mai bune variante pentru tine, din punct de vedere cost si design.

Si totul in 3 pasi simpli:

Pasul 1: Apeleaza la sfatul unui expert

Nu mai amana si ia legatura cu un expert. Ne poti contacta la numarul 0755105511 sau ne poti scrie pe adresa office@echipamentesaloane.ro. Un expert va efectua un sondaj complet pe teren, va lua măsuratori in spațiul pe care doresti sa il amenajezi și va lua la cunoștință orice modificări structurale care urmează să fie efectuate.Apoi va sta cu tine pentru a discuta ideile și nevoile tale în totalitate, astfel încât să putem înțelege pe deplin viziunea ta. Dacă din orice motiv incinta nu este încă accesibilă, putem elabora planurile care ni s-au prezentat, atâta timp cât toate măsurătorile sunt corecte.

Pasul 2: Sa incepem planificarea!

Echipa de proiectare va produce o serie de machete viabile, concentrându-se pe discutiile avute cu tine. Experții noștri vor face sugestii bazate pe ani de experiență pentru a se asigura că spațiul tau este folosit la întregul său potențial, făcând, în același timp, ca salonul tau sa fie o prima optiune în care frizerul își dorește să lucreze și unde clienților le va plăcea să revina.  Ceea ce ne dorim sa facem este să vă vindem mobilierul potrivit pentru salonul dvs și să construim o relație puternică de lungă durată, în care să putem crește și dezvolta împreună.

Previw 3D GRATUIT

Odată ce planurile spațiale 2D au fost convenite și mobilierul pentru salon a fost selectat, putem produce o serie de imagini 3D pentru a va prezenta imagini din viitorul tau salon. Astfel, vei avea imaginea completa a viitorului tau salon! Pasul 3: Comanda mobilierul ales!Odată ce ți-ai ales mobilierul, te putem sfătui cum să o comanzi, pentru a coincide cu programul tău de construcție. Vom lucra cu dvs. pentru a vă livra echipamentul la nevoie și atunci când este necesar.

0