EchipamenteSaloane.ro in lumina reflectoarelor

Industria de beauty este o lume a spectacolului, a stralucirii, o simfonie a culorilor. Seminariile si demonstratiile ce au ca tema coafura, sunt o explozie de culoare si gratie.

Deoarece ne place sa interactionam cu stilistii, am participat la 2 evenimente importante in industria de beauty, si ne bucuram tare ca ati venit in numar foarte mare sa ne cunoastem!

Partenet oficial #TheHairFestival

Un eveniment exploziv, plin de stralucire, a avut loc in data de 08.09.2022 si a reunit intreaga industrie de beauty. Evenimentul a fost initiat si manageriat de CATALIN LUNGU și DOVE PALMER, doi specialisti de talie mondiala in industria de beauty, împreuna cu cei mai apreciați artisti si educatori ai comunității de beauty profesionale din Romania. A avut loc un spectacol care cu siguranta va ramane in memoria participantilor, in cadrul caruia acestia au împartasit din experienta și expertiza lor profesionala cu publicul larg, prin sesiuni demonstrative.

Ca si partener oficial, am oferit sustinere si am pus la dispozitie gama completa de mobilier de pe scena, necesara la desfasurarea evenimentului.

In cadrul acestui eveniment, EchipamenteSaloane.ro a acordat, prin tragere la sorti, un premiu constand intro scafa Basic Wash produsa de Alpeda, un brand de renume internationala, cu traditie din 1978, prezent in marile saloane de infrumusetare si barber shop-uri din intreaga lume.

Expozant la CosmeticsBeautyHair

In perioada 22-25 septembrie 2022 am participat la Romexpo, cu un stand de 50mp, unde vizitatorii au fost asteptati cu multe surprize si oferte. Am expus cele mai indragite piese de mobilier pentru saloane de infrumusetare si barber shop marca Alpeda, precum si renumitii foarfeci si masini de tuns Artero.

Cu siguranta atat Alpeda (1978) cat si Artero (1909) sunt deja brand-uri consacrate pe care le cunoasteti, fiind marci cu traditie. Alpeda ofera gama completa de mobilier de calitate premium pentru saloane de infrumusetare si barber shop, si acopera orice stil de mobilare ti-ai putea dori.

Pentru aceia dintre voi care nu au putut participa la aceste doua evenimente, va asiguram ca vom fi prezenti in viitor la evenimente de profil, iar pana atunci va asteptam sa ne cunoastem la showroom-urile noastre din Bucuresti, Cluj si Iasi.

Si nu uita, EchipamenteSaloane.ro este design-erul salonului tau!

Discutati cu un consultant EchipamenteSaloane.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0