Invitatie participare, The Hair Festival, by Catalin Lungu

600.00 lei TVA inclus (19%)

TERMEN VALABILITATE OFERTA

STOC EPUIZAT!

Doresc sa primesc email cand produsul este in stoc

SKU: HAIRSHOW Categorie:

Descriere

 

Save the day! 8 septembrie 2022 The Hair Festival! Vă invităm să fiți alături de noi pentru o zi extraordinară plină de informații și inspirație! Eveniment initiat și manageriat de CATALIN LUNGU și DOVE PALMER, doi specialisti de talie mondiala.

Pe aceasta cale dorim sa va informam ca EchipamenteSaloane.ro este partener oficial *The Hair Festival*.

Nu ratati cel mai mare eveniment din industria de beauty al anului. Ia biletul tău de participare de aici!

Cătălin Lungu și Dove Palmer, împreună cu cei mai apreciați artiști și educatori ai comunității noastre profesionale din România, vor împărtăși din experiența și expertiza lor profesională cu publicul larg, prin sesiuni demonstrative, ce vor inspira și motiva comunitatea de profesioniști prezenți la acest eveniment.

THE HAIR FESTIVAL va oferi participanților experiențe unice, formatoare, informații și tehnici profesionale de top, cât și viziunea unor experți din domeniu. Evenimentul își propune astfel să contribuie la motivarea, creșterea și dezvoltarea comunității noastre profesionale.

Discutati cu un consultant EchipamenteSaloane.ro    Prin trimiterea acestui formular declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări din partea EchipamenteSaloane.ro. Sunt conștient(ă) că pot să mă dezabonez în orice moment..

    captcha

    0