Istoria companiei DR. GRANDEL

Augsburg, Germania.

Totul a inceput în „Pfladermühle”, o moara veche de 1.000 de ani pe care dr. Felix Grandel a mostenit-o de la mama sa în 1936.

Dr. Felix Grandel (chimist si nutritionist) a fost atras de produsele secundare ale morii (germeni de grau si tarate) si de cautarea modalitătilor de a le conserva si de a le face utile pentru alimentatia umana.

In 1947, Dr. Grandel a fondat Keimdiät GmbH la locul initial al morii. Keimdiät se traduce in engleza literalmente ca „dieta cu germeni de grau” si, dupa cum sugereaza si numele, prima gama de produse de sanatate a tinerei companii a fost bazata pe germeni de grau. Aceste produse raman extrem de populare astazi ca o sursa naturala de vitamine, minerale si fibre alimentare.

În 1985, Michael, fiul lui Felix Grandel, absolvent in economie, a preluat conducerea companiilor conduse independent. Compania este inca detinuta de familie si a devenit un producator important de produse de frumusete de marca.

Astazi, GRANDEL este o companie internationala, cu filiale si sucursale in peste 50 de tari, iar produsele sunt distribuite în întreaga lume, ajutand la mentinerea reputatiei excelente a produselor PHYRIS.

Modelati de traditie, de cercetare si valori obligatorii, astazi nepotul lui Michael Grandel, dr. Gabriel Duttler si fiica sa Ariane Grandel continua sa conduca afacerea de familie ca o echipa in a treia generatie.

Povestea de succes impresionanta a fost dezvoltata continuu, cu pasiune, intr-o companie de renume international.

In 2022 DR. GRANDEL devine GRANDEL The Beautyness Company. Noul design este un cadou pentru a celebra cea de-a 75-a aniversare a companiei si pentru un aspect proaspat. Floarea stilizata GRANDEL infloreste peste tot in aspectul marcii principale.

GRANDEL Astazi

Grandel, unul dintre jucatorii cheie din industria frumusetii printre profesionistii in cosmetica.

GRANDEL produce produsele cosmetice si multe dintre ingredientele cheie in sediul sau din Augsburg. Metodele de productie de ultima generatie, regulile stricte de igiena, cum ar fi cele care se gasesc de obicei doar în fabricarea farmaceutica (GMP) si testele constante de laborator garanteaza o calitate constanta inalta. Cosmetice Phyris Premium Spa

PHYRIS este un cosmetic de înaltă tehnologie dezvoltat de oameni de știință internaționali și dermatologi de top și a stabilit noi standarde în lumea îngrijirii pielii.

PHYRIS ofera o gama larga de produse de infrumusetare premium, cu ingrediente de cea mai buna calitate, pentru fiecare tip de piele si conditie de piele. Acestea sunt folosite de unele dintre cele mai bune saloane si spa-uri din lume in peste 52 de tari.

Phyris în Europa

Institutul Phyris este situate in Germania si face parte din grupul de companii  Grandel. Cu peste 60 de ani de experienta în dezvoltarea si fabricarea de produse cosmetice profesionale si de îngrijire a pielii, Grandel isi concentreaza atentia asupra produselor si tratamentelor concepute exclusiv pentru utilizarea in spa-urile profesionale din întreaga lume.

Grandel a devenit un lider mondial in cercetare, dezvoltare si productie de produse cosmetice naturale, de inalta tehnologie pentru industria de salon si spa. Grandel este o companie de familie cu unităti de productie ultra moderne în Bavaria, Germania, cu filiale si parteneri din intreaga lume.

Strategie de calitate premium

Deoarece Grandel urmareste o strategie de calitate premium, asigurarea calitatii joaca un rol primordial. Asigurarea un standard inalt de calitate ca baza solida pentru crearea increderii pe termen lung în companie si brand.

PHYRIS Cosmetice indragite la nivel international

Incetul cu încetul, PHYRIS a fost lansat in mai multe tari din întreaga lume. Astazi, marca este reprezentata cu mare succes în peste 52 de tari din intreaga lume.

Incepand cu anul 2023, EchipamenteSaloane.ro aduce in Romania Brandul Phyris, ca si unic importator.

Produsele PHYRIS sunt disponibile atat profesionistilor cu experienta in ingrijirea pielii, cu cunostinte de specialitate, ce oferă consultanta în frumusete si ofera tratamente clientului cat si persoanelor care doresc sa isi ingrijeasca tenul cu aceleasi produse folosite in salon.

PHYRIS – PRODUSE COSMETICE PREMIUM

… si asta se reflecta in mai multe premii pe care PHYRIS le-a castigat în ultimii ani. Calitatea premium, cea mai mare eficacitate si putere de inovare, precum si intregul pachet pentru clienti au fost premiate de jurii de experti de renume international, dar si de cel mai important juriu – profesionistii în frumusete insisi.

0